Vyhledat
  • Eva Fořtová

Skryjte si týmy, které nepotřebujete

Jste členem mnoha týmů a váš seznam týmu je pěkně dlouhý? Skryjte si týmy, které v seznamu nepotřebujete vidět a soustřeďte se jen na ty, které jsou pro vaši práci nejdůležitější.

  1. Klikněte na tři tečky, který nepoužíváte a chcete si ho skrýt a vyberte Skrýt.

  2. Tým se přesune Skrytých týmů, jejichž seznam najdete na konci přehledu vašich aktivních týmů. Nemusíte se bát, že byste o něco přišli. Pokud vás někdo ve skrytém týmu označí, vyskočí vám notifikace.

  3. Skrytý tým si můžete stejným způsobem zase jednoduše zobrazit.

Poznámka: Týmy, který nenavštívíte více jak 45 dní, budou automaticky přesunuty do kategorie Skryté týmy. Pokud se tak stane, budete informováni hláškou v levém dolním rohu.

27 zobrazení