top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraTomáš Kutěj

Jak získám Teams a jak se přihlásím?

Teams je možné používat ve třech různých režimech – v desktopové aplikaci, ve webovém prohlížeč nebo v mobilní aplikaci.


Teams v desktopové aplikaci


Jak si Teams nainstaluji

Desktopovou aplikaci je potřeba nejprve nainstalovat na vašem počítači. Pro instalaci navštivte následující odkaz teams.microsoft.com/downloads. Zvolte verzi aplikace podle operačního systému vašeho zařízení.


Desktopová aplikace vás udržuje přihlášené, ve výchozím nastavení je nastaveno automatické spuštění aplikace po zapnutí počítače. Pokud jde o funkčnost, není žádný rozdíl mezi používáním Teams prostřednictvím webového prohlížeče nebo pomocí desktopové aplikace. Rozhraní vypadá stejně jako ve webovém prohlížeči.


Jak se přihlásit do Teams Po instalaci se vám objeví okno pro přihlášení, kde zadáte své přihlašovací údaje.




Teams ve webovém prohlížeči

Teams ve webovém prohlížeči umožňují využívat plnou funkcionalitu z libovolného zařízení bez nutnosti instalace jakýchkoliv aplikací do počítače nebo mobilního zařízení. Chcete-li používat Teamsy ve webovém prohlížeči, potřebujete pouze přihlašovací údaje a podporovaný prohlížeč. Doporučujeme používat Chrome nebo Edge Chromium.


Jak se přihlásit do Teams

  1. Abyste mohli používat Teams ve webovém prohlížeči, přejděte na teams.microsoft.com.

  2. Pro přihlášení vyplňte vaše přihlašovací údaje – pracovní účet a heslo. Poté klikněte na Přihlásit se.





Teams v mobilní aplikaci


Jak si Teams nainstaluji Mobilní aplikaci je potřeba nejprve nainstalovat na mobilní zařízení - je dostupná ZDARMA jak pro zařízení iOS, tak pro Android.

Na rozdíl od předchozích režimů, mobilní verze neposkytuje plnou funkcionalitu a některé funkce jsou omezeny. Běžné fungování ale umožňuje skvěle. A vy tak můžete mít stále aktuální informace o aktivitách týmu, i když nejste u svého počítače.

Po instalaci se vám objeví okno pro přihlášení, kde zadáte své přihlašovací údaje.


2 109 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page