top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraEva Fořtová

Moderování příspěvků

Ve výchozím nastavení může každý člen týmu přidávat nové příspěvky a odpovídat na příspěvky ostatních. Co když ale chcete přidat jen oznámení a nechcete, aby se pod příspěvkem rozjížděla diskuze? Nebo byste chtěli mít kanál, kde budete pouze publikovat oznámení, např. výstupy z projektu nebo novinky o dění ve firmě, a nechcete, aby tam publikoval zprávy nikdo jiný?


Můžete využít tzv. role moderátora. Pouze moderátoři a vlastníci pak mohou přidávat příspěvky a reagovat na ně. Role moderátora se vždy nastavuje per kanál a vlastník týmu je vždy automaticky i moderátorem a nelze mu tuto roli odebrat.


Jak takového moderátora nastavit?

  1. U názvu vybraného kanálu klikněte na tři tečky a poté na Správa kanálu.

  2. Zde můžete:

  • Vypnout / zapnout moderování kanálu

  • Pod políčkem Spravovat přidávat moderátory (nebo odebírat)

  • Nastavit oprávnění pro členy


Kdy to můžete využít?

Moderované kanály se můžou hodit ve spojení s publikováním příspěvků do více kanálů najednou. Příklad: Chcete pravidelně publikovat pouze oznámení do více týmů / kanálů. Vytvoříte si pro tato oznámení v týmech kanály, kde určíte moderátory. Jednoduše pak můžete přidávat příspěvky napříč kanály a mít je tak pod kontrolou.

 

TIP: Aniž byste měli nastavené moderování, můžete už nyní u každého nového příspěvku nastavit, zda mohou odpovídat všichni nebo pouze vy a moderátoři. V tomto případě ani nemusíte být vlastníkem.

  • Toto nastavení je ale pouze pro daný příspěvek, ostatní mohou publikovat nové zprávy.


65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page